KOMBI BOJLERI

VIESSMANN

VITOPEND 100 je uređaj za Vas ako tražite moderan zidni plinski uređaj s vrlo povoljnim odnosom cijene i kvalitete - bez uštrba na kvaliteti. S uređajem Vitopend 100-W WH1D nudimo pravi odgovor i rješenje. U raznim snagama i izvedbama naći ćete za svaku potrebu odgovarajući model. Zbog tihog rada i kompaktnih dimenzija se može lako integrirati u stambeni prostor. Jedinica hidraulike sa multi uklopnim sustavom: sve komponente dostupne sprijeda i lako zamjenjive.

Verzije Vitopend 100: 24kW, 30kW

 

 

 

VAILLANT

Serija VUW PLUS kombiniranog uređaja atmoTEC-/turboTEC predstavlja nadogradnju serije "pro" za složenije zahtjeve. Zahvaljujući povećanom sekundarnom izmjenjivaču u odnosu na uređaje serije "pro", "plus" uređaje odlikuje maksimalni komfor potrošne tople vode. Upravljačka ploča kod "plus" uređaja u potpunosti je ergonomski prilagođena korisniku koji upravlja uređajem putem gumiranih potenciometara te putem velikog osvijetljenog displeja na kojemu se prikazuju osnovne informacije o statusu uređaja. U ponudi su uređaji s priključkom na dimnjak ili u fasadnoj izvedbi za stambene prostore do cca. 250 m2.

Verzije VUW Plus: 20kW, 24kW, 28kW, 32kW

Za sve dodatne informacije obratite nam se na telefone poslovnica ili na e-mail: agria@agria.hr

 

BOSCH

GAZ 5000 W raspolaže upravljačkim uređajem Heatronic 3,koji omogućava priključak naših novih regulatora. To će vam život učiniti lakšim i ugodnijim. Komponente sustava se automatski prepoznaju, a 2-žični Bus siguran od zamjene polova dodatno olakšava instaliranje. Jednostavno instaliranje zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i maloj težini. Visoki komfor potrošnje tople vode zasnovan na provjerenoj kvaliteti.

Verzije Gaz 5000: 24kW, 28kW

Za sve dodatne informacije obratite nam se na telefone poslovnica ili na e-mail: agria@agria.hr