Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Fala

  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici

  MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA ELEKTRIČNA

  550001
  Električna miješalica za umivaonik idealno je rješenje za prostore gdje nemate sanitarnu toplu vodu. Zahvaljujući elegantnom i modernom dizajnu poljskog proizvođača Strokkur uklapa se u svaki prostor. Izrazito pogodna za vikendice, garaže, ljetne kuhinje, podrume ili kamp-prikolice.

  MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA NOIR 1 CRNA

  556590
  Miješalice za umivaonik Fala Noir kombiniraju moderan dizajn sa visokom kvalitetom što potvrđuje petogodišnje jamstvo proizvoda cijelog tijela i glave.

  MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BRONZE

  555134
  Miješalice za umivaonik Fala Retro Bronze savršen je balans tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete, a brončana boja dati će poseban čar kupaonskom prostoru.

  MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA NOIR 2 CRNA

  556593
  Miješalice za umivaonik Fala Noir kombiniraju moderan dizajn sa visokom kvalitetom što potvrđuje petogodišnje jamstvo proizvoda cijelog tijela i glave.

  MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BLACK 1 CRNA

  555101
  Miješalice za umivaonik Fala Retro Black savršen je balans tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

  MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BLACK 2 CRNA

  555103
  Miješalice za umivaonik Fala Retro Black savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

  MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BLACK 3 CRNA

  555131
  Miješalice za umivaonik Fala Retro Black 3 savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.

  MIJEŠALICA ZA UMIVAONIK FALA RETRO BLACK 3 CRNA VISOKA

  555132
  Miješalice za umivaonik Fala Retro Black 3 visoka savršen je spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa inovativnom tehnologijom visoke kvalitete.