Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Hansgrohe

  • Grupa Hansgrohe počiva na dugoj tradiciji. Još od davne 1901. godine kada je djed Hans Grohe započeo s malom kovnicom metala u Schiltachu smještenom u Schwarzwaldu. Sjedište poduzeća i kreativno središte se još uvijek tamo nalazi. No marka hansgrohe kojoj je „pametni Hans” udahnuo život sada je poznata diljem svijeta: njezini proizvodi upotrebljavaju se i cijene posvuda u svijetu
  • ključ za uspjeh Hangrohe poduzeća su njegovi zaposlenici, koji svoj posao rade sa ljubavlju i strašću prema inovativnim i novim riješenjima
  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER FOCUS M41 160

  552054
  Miješalica za sudoper Hansgrohe Focus je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER FOCUS M41 280

  554773
  Miješalica za sudoper Hansgrohe Focus je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor. Dolazi u 3 moguće boje: krom, mat crna ili boja nehrđajućeg čelika.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER HANSGROHE FOCUS 240 IZLJEV NA IZVLAČENJE

  552657
  Miješalica za sudoper Hansgrohe Focus 240 je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor. Također je praktična jer sadrži izljev na izvlačenje što omogućuje kvalitetnije ispiranje i pranje.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER HANSGROHE LOGIS M31 120

  554774
  Miješalica za sudoper Hansgrohe Logis 120 je jednoručna miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER HANSGROHE LOGIS M31 260

  553905
  Miješalica za sudoper Hansgrohe Logis 260 je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER TALIS SELECT M51 300

  554738
  Miješalica za sudoper Hansgrohe Talis je jednoručna kuhinjska miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.