Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Aktivacijske tipke za WC

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEambia BIJELA

  337203
  Aktivacijska tipka TECEambia bijela je elegantno rješenje za vašu kupaonicu. Sa svojim čistim dizajnom i bijelom bojom, ova tipka će se savršeno uklopiti u različite stilove uređenja. Dimenzije tipke (Š x V x D): 214 x 152 x 22 mm, pružajući vam optimalnu veličinu za jednostavno upravljanje i estetski dojam. Njezin tanki profil omogućuje elegantan izgled na vašem zidu. TECEambia bijela tipka je dostupna po povoljnoj cijeni, pružajući izvrsnu vrijednost za uloženi novac.
  €59,38 €41,56
  313,15 HRK

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEambia METALNA BIJELA

  552683
  Aktivacijska tipka TECEambia metalna bijela je vrhunski izbor za vašu kupaonicu. Izrađena s visokom kvalitetom i pažljivošću, ova tipka pruža vam elegantan izgled i izvanrednu funkcionalnost. TECEambia metalna bijela tipka je dio prestižne linije TECEambia, koja se ističe svojom vrhunskom izradom i modernim dizajnom. Dimenzije tipke (Š x V x D): 214 x 144 x 15 mm, pružaju vam kompaktnu veličinu koja se lako uklapa u vašu kupaonicu. Ova tipka ima tanak profil, stoga se diskretno uklapa u zid. TECEambia metalna bijela tipka nudi iznimnu vrijednost za svoju cijenu. Kombinacija visoke kvalitete, estetike i funkcionalnosti čini je izvrsnim izborom za sve koji cijene kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni.
  €122,25 €85,58
  644,76 HRK

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEloop CRNO STAKLO/CRNE TIPKE

  552910
  Tipka aktivacijska TECEloop je inovativni proizvod koji će dodati elegantan i suvremen izgled vašoj kupaonici. Izrađena od kvalitetnog crnog stakla, ova tipka će istaknuti estetiku prostora svojom sofisticiranom crnom bojom. Teceloop aktivacijska tipka je posebno dizajnirana za upotrebu s TECE vodokotlićem i omogućuje vam aktivaciju ispiranja kako sprijeda tako i odozgo, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost. Osim svoje funkcionalnosti, Teceloop tipka se ističe i po odličnoj cijeni. Pruža vrhunsku kvalitetu i performanse po pristupačnoj cijeni, čineći je sjajnim izborom za one koji žele spojiti stil, funkcionalnost i povoljnu kupovinu.
  €194,00 €135,80
  1.023,19 HRK

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEnow BIJELA

  553218
  Aktivacijska tipka TECEnow bijela je praktično i estetski privlačno rješenje za vašu kupaonicu. Ova bijela tipka se lako uklapa u različite dizajne i stilove kupaonica, pružajući osvježavajući i čist izgled. TECEnow bijela aktivacijska tipka pruža izvrsnu vrijednost za svoju cijenu, kombinirajući kvalitetnu izradu s pristupačnom cijenom.
  €72,25 €50,58
  381,06 HRK

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEnow BIJELA MAT

  556956
  Aktivacijska tipka TECEnow je moderno rješenje za vašu kupaonicu. Njena mat bijela površina pruža suptilan i sofisticiran izgled. Sa dimenzijama od 220 x 150 x 5 mm, ova tipka ima kompaktan i tanki dizajn koji se lako uklapa u prostor. Bez obzira na ograničen prostor, ova tipka će vam omogućiti jednostavno aktiviranje funkcija u vašoj kupaonici. TECEnow bijela mat tipka nudi izvrsnu vrijednost za cijenu koju plaćate. Kombinacija visoke kvalitete izrade i pristupačne cijene čini je privlačnom opcijom za sve koji traže pouzdan i estetski privlačan komad za svoju kupaonicu.
  €93,00 €65,10
  490,50 HRK

  TIPKA AKTIVACIJSKA TECEnow CRNA

  554374
  Aktivacijska tipka TECEnow crna je moderno i trendi rješenje za aktiviranje funkcija u vašoj kupaonici. Ova crna tipka donosi dozu elegancije i suvremenosti u prostor, ističući se svojim atraktivnim dizajnom. TECEnow crna aktivacijska tipka ima modernu estetiku koja prati najnovije trendove u dizajnu kupaonica. Njezina crna boja daje dojam sofisticiranosti i suvremenosti, stvarajući izniman vizualni dojam. Cijena TECEnow crne aktivacijske tipke je pristupačna, pružajući izvrsnu vrijednost za svoju kvalitetu i estetiku.
  €83,62 €58,54
  441,05 HRK