Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  .

  Miješalice za sudoper

  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA FLEXI BIJELA

  555399
  Miješalica za sudoper Fala Flexi bijele boje idealno je rješenje za sve koji teže eleganciji i funkcionalnosti. Zbog gibljivog flexi tijela omogućuje Vam temeljito pranje i pomicanje.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER FOCUS M41 160

  552054
  Miješalica za sudoper Hansgrohe Focus je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER GROHE MINTA

  550289
  Miješalica za sudoper Grohe Minta nudi elegantni moderni stil i vrhunske performanse. S visokim izljevom u obliku slova C koji se zakreće za punih 360° za lakše čišćenje i punjenje visokih posuda.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER KLUDI ZENTA 155 KROM

  552550
  Miješalica za sudoper Kludi Zenta smatra se klasičnim dizajnom na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Nježan minimalistički Slim dizajn predstavlja trend u dizajnu kuhinjskog interijera.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER FALA FLEXI CRNA

  555127
  Miješalica za sudoper Fala Flexi Crna je moderna i elegantna miješalica koja će unijeti dozu stila u vašu kuhinju. Ova miješalica dolazi u prekrasnoj crnoj boji, koja se lako uklapa u bilo koji kuhinjski interijer. Jedna od glavnih karakteristika ove miješalice je fleksibilan nastavak koji omogućuje jednostavno i učinkovito pranje. S fleksibilnim nastavkom, štednim aeratorom, te s pet godina jamstva, ova miješalica će vam pružiti dugotrajnu i kvalitetnu upotrebu, a istovremeno vam omogućiti uštedu novca na vodi.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER FOCUS M41 280

  554773
  Miješalica za sudoper Hansgrohe Focus je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor. Dolazi u 3 moguće boje: krom, mat crna ili boja nehrđajućeg čelika.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER KLUDI L-INE 275 KROM NA IZVLAČENJE

  554497
  Kludi L-INE miješalica za sudoper odiše jednostavnošću i elegancijom, a zahvaljujući modelu sa mlaznicom na izvlačenje čini čišćenje bržim i efikasnijim.