Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  a

  Kotlovi na pelete

  Kotlovi na pelete su modernija verzija kotlova na drva. Oni rade na peletima, koji su napravljeni od prešanog drvnog otpada i drugih biljnih materijala. Peleti su ekološki prihvatljiviji od fosilnih goriva i vrlo su ekonomični. Kotlovi na pelete imaju visoku učinkovitost i nisku emisiju ugljičnog dioksida, što je dobro za okoliš.

  Centrometal je jedan od vodećih proizvođača kotlova u Europi. Njihovi kotlovi na drva i kotlovi na pelete su vrlo popularni zbog svoje kvalitete i učinkovitosti.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  KOTAO NA PELETE 24 kW - CENTROMETAL PEL-TEC

  110314
  Kotao na pelete snage 24 kW, model Centrometal Pel-Tec, predstavlja visoko učinkovito rješenje za grijanje vašeg doma. Ovaj kotao koristi pelete kao čist i ekološki prihvatljiv izvor goriva, čime doprinosi očuvanju okoliša. Centrometal Pel-Tec je opremljen naprednom tehnologijom koja osigurava stabilnu i ugodnu temperaturu u vašem prostoru. Veliki kapacitet spremnika za pelete omogućuje dugotrajno i kontinuirano grijanje, smanjujući potrebu za čestim punjenjem gorivom.
  Cijena na upit

  KOTAO NA PELETE 36 kW - CENTROMETAL PEL-TEC

  110315
  Kotao na pelete snage 36 kW, model Centrometal Pel-Tec, predstavlja visoko učinkovito rješenje za grijanje vašeg doma. Ovaj kotao koristi pelete kao čist i ekološki prihvatljiv izvor goriva, čime doprinosi očuvanju okoliša. Centrometal Pel-Tec je opremljen naprednom tehnologijom koja osigurava stabilnu i ugodnu temperaturu u vašem prostoru. Veliki kapacitet spremnika za pelete omogućuje dugotrajno i kontinuirano grijanje, smanjujući potrebu za čestim punjenjem gorivom.
  Cijena na upit