Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  .

  Bide

  Bide je popularan u modernim kupaonicama te vam može pružiti dodatnu higijenu i udobnost. Cijena bide-a može varirati ovisno o vrsti, boji, veličini i brandu. Postoje samostojeći bidei, zidni bidei i nadžbukni bidei, a svaka vrsta ima svoje prednosti i nedostatke.

   

  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici

  BIDE RONDO VISEĆI BEZ BOČNIH OTVORA

  551253
  Bide Rondo je elegantan izbor za vašu kupaonicu. Dimenzija 540x360mm, ovaj visokokvalitetan bide nudi udobnost i praktičnost. Bijela boja savršeno se uklapa u bilo koji stil uređenja kupaonice. Cijena ovog visoko kvalitetnog bidea je pristupačna, nudeći vam funkcionalnost bez potrebe za prekomjernim troškovima. Odaberite bide Rondo bez bočnih otvora kako biste dodali sofisticiranost svom kupaonskom prostoru.

  BIDE RONDO VISEĆI SA BOČNIM OTVORIMA

  556928
  Bide Rondo viseći je izrađen u prekrasnoj bijeloj boji koja će se uklopiti u bilo koji stil uređenja kupaonice. Bijela boja simbolizira čistoću i svježinu, stvarajući osjećaj prostranstva i svjetlosti. Jedna od najvažnijih stvari koju treba istaknuti je njegova pristupačna cijena. Bide Rondo viseći nudi vrhunsku kvalitetu po povoljnoj cijeni, što ga čini pravim izborom za sve one koji traže elegantno rješenje bez da opterete svoj proračun.