Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Sanitarije

  Kada opremamo kupaonicu, sanitarije su jedan od najvažnijih elemenata na kojima ne bi trebalo štedjeti. Kvalitetne sanitarije ne samo da će trajati duže, već će i pružiti bolje performanse i izgledati modernije. Međutim, to ne znači da moramo potrošiti velike količine novca kako bismo dobili vrhunske proizvode. Danas postoji veliki broj proizvođača koji nude sanitarije visoke kvalitete po pristupačnim cijenama. Od WC školjki i umivaonika, do tuševa i kada, postoji mnogo opcija za sve ukuse i proračune.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  BAZA S UMIVAONIKOM 80X46 BIJELA - LINEART WING

  590793
  Elegantna Baza s umivaonikom 80x46 Bijela - Lineart Wing, unijeti će sofisticiranost i funkcionalnost u vašu kupaonicu. Ovaj proizvod kombinira besprijekoran dizajn s visokokvalitetnim materijalima, čineći ga savršenim izborom za modernu kupaonicu.
  €473,78 €379,02

  CRIJEVO ZA TUŠ METALNO 200cm

  555299
  Metalno crijevo za tuš duljine 200cm.
  €7,76 €6,21

  DRŽAČ FIKSNI MEDI STANDARD 90 CM ZA INVALIDE INOX S DRŽAČEM WC PAPIRA

  555177
  Držač Medi standard je namijenjen invalidima i osobama s ograničenom pokretljivošću kako bi im olakšao korištenje sanitarnog prostora. Izrađen je od kvalitetnog inox materijala koji je otporan na koroziju i dugotrajnog je karaktera. Držač je pričvršćen na zid i pruža stabilnost i sigurnost korisniku prilikom ustajanja ili sjedenja. Držač također ima ugrađen držač za toaletni papir kako bi sve bilo nadohvat ruke.
  €87,61 €70,09
  Filteri Close