Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Moduli za WC školjku

  Podžbukni vodokotlići su inovativna tehnologija koja je sve više popularna u modernim kupaonicama u svijetu. Ovaj tip vodokotlića skriven je iza zida te stvara uredan i moderni izgled. Osim estetike, podžbukni vodokotlići su i praktični jer zauzimaju manje prostora u kupaonici. Njihova instalacija može biti složena, ali kada je jednom postavljen, vodokotlić postaje lako dostupan i jednostavan za održavanje. Ako želite postići moderan izgled u kupaonici i uštedjeti prostor, podžbukni vodokotlić može biti savršeno rješenje.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  MODUL TECEbase - suha ugrad., univ. + bijela tipka

  551778
  Vodokotlić podžbukni Tece komplet s bijelom tipkom
  €257,25 €180,08

  MODUL TECEbox - mokra ugr., ugradb. visina 1060 mm

  337201
  Modul TECEbox za mokru ugradnju predstavlja vrhunsku kombinaciju visoke kvalitete i praktičnosti. Sa ugradbenom visinom od 1060 mm, ovaj modul omogućuje jednostavnu i preciznu instalaciju sanitarnih elemenata u vašoj kupaonici. Cijena modula TECEbox za mokru ugradnju je pristupačna, nudeći izvrsnu vrijednost za vaš novac. TECEbox je dizajniran s fokusom na kvalitetu materijala i izrade, pružajući dugotrajnost i pouzdanost. Izrađen od izdržljivih materijala, ovaj modul je otporan na habanje i koroziju, osiguravajući dugoročno zadovoljstvo korisnika.
  €254,12 €177,89

  MODUL TECEprofil - suha ugrad. + zvučna zaštita + set za montažu

  551679
  Modul TECEprofil za suhu ugradnju je vrhunski izbor kada je u pitanju zvučna zaštita i praktičnost. Sa ugradbenom visinom od 1120 mm, ovaj modul omogućuje jednostavnu instalaciju suhih elemenata u vašem prostoru. Uz modul TECEprofil dolazi set za montažu, koji vam omogućuje jednostavnu i brzu instalaciju. Cijena modula TECEprofil za suhu ugradnju je pristupačna, pružajući izvrsnu vrijednost za uloženi novac. Kombinacija pristupačne cijene i visoke kvalitete čini ovaj modul pouzdanim i ekonomičnim izborom za vaše potrebe ugradnje suhih elemenata.
  €342,88 €240,01

  MODUL TECEprofil ZA SUHU UGRADNJU s Uni vodokotlićem, ugradbena visina 820 mm

  551758
  TECEprofil modul za suhu ugradnju s univerzalnim vodokotlićem predstavlja vrhunsku kvalitetu u svijetu WC sustava. Sa svojom ugradbenom visinom od 820 mm, pruža izvanrednu funkcionalnost i estetiku u vašoj kupaonici. Ovaj modul za WC obuhvaća "easy fit" montažu aktivacijskih tipki i praznu cijev za priključak elektroničkih WC-a s funkcijom bidea. Ističe se ne samo svojom kvalitetom, već i povoljnom cijenom koja omogućuje pristupačnost svima. Bez obzira trebate li predzidni ili kutni modul, TECEprofil pruža sve što vam je potrebno za sigurno pričvršćivanje profilnih cijevi.
  €442,12 €309,49

  MODUL TECEprofil - suha ugrad., debljina 8cm, vis. 1120mm

  551895
  TECEprofil WC modul za WC s Octa II vodokotlićem predstavlja vrhunsko rješenje za vašu kupaonicu. S ugradbenom visinom od 1120 mm i kompaktnim dizajnom od 8 cm, ovaj modul pruža izvanrednu funkcionalnost i estetiku. Ovaj modul za WC uključuje "easy fit" montažu aktivacijskih tipki, što olakšava postavljanje i prilagodbu prema vašim potrebama. Bez obzira trebate li predzidni ili kutni modul, TECEprofil omogućuje pričvršćenje na profilne cijevi TECEprofil ili ugradnju u metalne ili drvene konstrukcije.
  €355,50 €248,85

  MODUL TECEbase + base vodokotl., ugradb. vis. 1120mm

  551677
  -MODUL TECEbase s base vodokotlićem predstavlja kvalitetno rješenje za vašu kupaonicu. Sa svojom ugradbenom visinom od 1120 mm, ovaj modul omogućuje sigurnu i funkcionalnu ugradnju.

  -TECEbase modul uključuje praktičan base vodokotlić, koji pruža pouzdanu izvedbu i efikasno ispiranje. S visokom kvalitetom materijala i izrade, možete biti sigurni u trajnost i pouzdanost ovog modula.

  €251,00 €175,70