Menu
Košarica
RSS

Blog

7 razloga zašto ugraditi podno grijanje - Komentari (0)
7 razloga zašto ugraditi podno grijanje
Odabir načina grijanja u domu nije jednostavan zadatak, najbolje a ujedno i najjeftinije rješenje je odabir grijanja odmah pri izgradnji objekta jer to je odluka koja će Vas pratiti desetljećima. Želite nešto što Vam prilikom plaćanja režija neće opteretiti budžet a uz to da je efikasno i ugodno? Ugradnja podnog grijanja je sve navedeno a u nastavku bloga uvidjeti ćete da je i više od toga.
Grijanje i hlađenje pomoću jednog uređaja - Komentari (0)
Grijanje i hlađenje pomoću jednog uređaja
U postupku ste renovacije starog objekta ili gradite nešto novo, želite uređaj s kojim se možete grijati tijekom zime i hladiti tijekom toplih ljetnih mjeseci a sve to uz manje troškove korištenjem modernih rješenja? Dizalica topline je odgovor koji tražite. To su uređaji koji su u stanju grijati ili hladiti prostor i istovremeno pripremati potrošnu toplu vodu (PTV). Smatraju se sveobuhvatnim rješenjem iskoristivim kroz cijelu godinu. U nastavku ću Vam pobliže objasniti način funkcioniranja dizalice topline.
Kako urediti kupaonicu - Komentari (0)
Kako urediti kupaonicu

Uređenje kupaonice nije lagan posao. Ono zahtjeva poprilično veliko ulaganje i posao je koji ne radite svaki dan. Dostupne su nam najnovije inovacije tehnike i tehnologije, različite strukture materijala i obrade a koje nam daju ekološki i energetski učinkovita rješenja, olakšavaju nam održavanje i čišćenje kupaonice i produžuju vijek trajanja sanitarne opreme.

Dobro planiranje pola je posla. Provesti ću vas korak po korak do Vaše kupaonice iz snova.