Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  KOTAO NA DRVA 30 kW S BOJLEROM - CENTROMETAL EKO-CKB P

  Proizvođač: Centrometal
  Toplovodni kotao za centralno grijanje i bojlerom potrošne tople vode, za loženje na više vrsta goriva (kruto, tekuće i plinovito) nazivne snage 30 kW
  SKU: 013211

  EKO-CKB P nazivnog toplinskog učina od 20 do 50 kW predviđeni za loženje krutim gorivom, peletima, uljem ili plinom. Članovi su familije EKO-CK P kotlova, a posebnost im je ugrađeni inox bojler potrošne tople vode potopljen u kotlovskoj vodi. Ovo ga čini izuzetno zanimljivim, jer osigurava stalnu zagrijanost potrošne tople vode u bojleru bez dodatnih investicija. Prepoznatljivi su po uspješnom spoju modernih tehnologija i kvalitetnih gradbenih materijala s jednostavnošću ugradnje i korištenja.

   Niz provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Mogućnost jednostavne ugradnje opreme na pelete, ulje ili plin predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova. Izrađeni su u skladu s Europskom normom EN 303-5.

   

  ZNAČAJKE:

    - Toplovodni kotao za centralno grijanje predviđen za loženje s više vrsta goriva (kruto, peleti, tekuće ili plinovito), nazivnog toplinskog učina od 20 do 50 kW.

  - Bojler potrošne tople vode izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti, a potopljenost bojlera omogućuje brzo zagrijavanje cjelokupne količine potrošne tople vode.
  - Ugrađeni bojler potrošne tople vode u kotao ne zahtjeva posebnu cirkulacijsku pumpu, koja bi inače bila potrebna kada bi se bojler nalazio izvan kotla.
  - Odgovarajuće dimenzionirano ložište te vođenje plinova izgaranja u tri prolaza osiguravaju visoki stupanj iskorištenja kotla, što ga čini “štedljivim”.
  - Ložište kotla izrađeno je od visokokvalitetnog 5 mm kotlovskog lima.
  - Velika vrata i ložište kotla omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje. Jednostavna zamjena smjera otvaranja gornjih i donjih vratiju.
  - Mogućnost ugradnje termičkog osiguranja na za to tvornički pripremljen otvor.
  - Kotlovi su tvornički opremljeni termostatom koji upravlja radom pumpe.
  - Isporučuje se zasebno tijelo kotla, zasebno oplata s toplinskom izolacijom što omogućuje jednostavan transport i ugradnju te smanjuje rizik od oštećenja.
  - U osnovnu isporuke kotla je uključen pokazivač temperature kotlovske vode te pribor za čišćenje i pepeljara.
  - Za slučaj loženja uljem ili plinom, potreban je set za ugradnju uljno/plinskog plamenika te turbulatori (broj ovisi o snazi kotla).
  - Za slučaj loženja s drvenim peletima, u Cm Pelet-setu se nalazi set za ugradnju pelet plamenika na donja kotlovska vrata, turbulatori, pelet plamenik, pelet spremnik, transporter peleta te kotlovska regulacija.
  - Prilikom loženja na ulje/plin ili pelete, u kotao je potrebno ugraditi turbulatore (isporuka tvornički sa Cm Pelet-set-om, dodatno naručiti za loženje uljem/plinom).
  - Osnovna kotlovska regulacija plamenika (ulje/plin) dodatno se isporučuje, a postavlja se na tvornički pripremljeno mjesto na gornjem poklopcu oplate kotla.
  - Kotao je ispitan i certificiran po europskoj normi EN 303-5 i EN 304 i proizveden u skladu s normom ISO 9001 i ISO 14001.

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Close
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *