Menu
Košarica

LIV

Filters
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI LIV CIKLON

337010

Nadžbukni vodokotlić LIV CIklon je vidljivi vodokotlić namijenjen za ugradnju na zid, može se montirati nisko ili visoko, ali posebno je prikladan za visoku montažu. Tipka za ispiranje nalazi se na desnoj strani Ciklon kotlića.

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI LIV CORAL DUO

554218

Nadžbukni vodokotlić LIV Coral je vidljivi vodokotlić namijenjen za ugradnju na zid, može se montirati samo nisko. Tipka za ispiranje nalazi se na desnoj strani Coral DUO kotlića.

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI LIV LAGUNA

337020

Nadžbukni vodokotlić LIV Laguna je vidljivi vodokotlić namijenjen za ugradnju na zid, može se montirati nisko ili visoko. Tipka za ispiranje nalazi se na desnoj strani Laguna kotlića.

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI LIV LAGUNA DUO

550017

Nadžbukni vodokotlić LIV Laguna je vidljivi vodokotlić namijenjen za ugradnju na zid, može se montirati samo nisko. Tipka za ispiranje nalazi se na desnoj strani Laguna DUO kotlića.

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI LIV VISION

337070

Nadžbukni vodokotlić LIV Laguna je vidljivi vodokotlić namijenjen za ugradnju na zid, može se montirati nisko ili visoko. Tipka za ispiranje nalazi se na desnoj strani Laguna DUO kotlića.

VODOKOTLIĆ NADŽBUKNI LIV LAGUNA CALYPSO

337050

Nadžbukni vodokotlić LIV laguna je vidljivi vodokotlić namijenjen za ugradnju na zid, može se montirati visoko ili nisko. Tipka za ispiranje nalazi se na desnoj strani Laguna kotlića. Ono što čini posebno i unikatno ovaj vodokotlić jest sama njegova boja, calypso zelena