Pretraga
Asortiman
  Menu Close
  RSS

  Novosti

  Prisjetite se najljepših trenutaka s naše fišijade! Pogledajte kako smo se proveli i zahvaljujemo svima koji su bili dio ovog nezaboravnog dana.
  Dana 16.05.2024. sudjelovali smo na Geberitovoj edukaciji o novitetima za 2024. godinu u Opus areni. Predstavljeni su najnoviji proizvodi koji će unaprijediti kupaonski dizajn i funkcionalnost.
  Otkrijte kako smo zajedno s partnerima Ariston i Rehau organizirali edukativni seminar u Zelenkrovu i stručnu prezentaciju u Osijeku, pružajući podršku našim monterima, instalaterima i serviserima.
  Danas smo imali privilegiju posjetiti Aquaestil, renomiranog hrvatskog proizvođača kupaonskih kada, i zaviriti iza kulisa njihove proizvodnje. Smještena u idiličnom okruženju Duge Rese, njihova tvornica odiše posvećenošću kvaliteti i inovaciji.
  Danas smo posjetili tvrtku Centrometal iz Macineca koji broje preko 300 djelatnika. Zahvalni smo što smo imali priliku obići njihovu modernu tvornicu te prisustvovati višesatnoj edukaciji kako bi našim kupcima pružili najnovije informacije.
  Otkrijte kako je sajam "HomeGarden & Interior Design" u centru Delta Planet u Banja Luci bio izvor inspiracije za dizajn interijera, nudeći raznolike proizvode i ideje od renomiranih dobavljača kao što su Tece, Axor (Hansgrohe) i Grohe.
  Osvježite svoj dom s našim novim wellness proizvodima - saunama, masažnim bazenima i parnim tuš kabinama! Pogledajte naše izložbene primjerke saune u Osijeku ili istražite cjelokupan asortiman u našoj kategoriji "WELLNESS"
  Velika akcija klima uređaja po povoljnim cijenama! Odlične ponude na Ariston, Bosch i Daikin klime!
  U salonu kupaonske opreme Agria Osijek je uspješno održan "Dan otvorenih vrata", koji je privukao brojne posjetitelje. Naši partneri predstavili su najnovije trendove i inovacije u kupaonskoj opremi.
  Donosimo najnovije trendove u sanitarnoj keramici, sve za Vašu kupaonicu!