Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Vogel&Noot

  VOGEL&NOOT vodeći je europski tehnološki partner koji određuje tehničke standarde i čija široka lepeza proizvoda obuhvaća radijatore, podna grijanja i dimovodne sustave.

  Zahvaljujući stalnoj inovativnosti na području energetske učinkovitosti i jedinstvenom konceptu dizajna proizvodi VOGEL&NOOT omiljeni su kod arhitekata i instalatera grijanja, kao i svih onih koji uživaju u ugodno zagrijanim prostorijama.

  Kao predvodnik u inovacijama VOGEL&NOOT nudi napredne tehnologije u predaji topline za toplinsku udobnost u skladu sa zaštitom klime.

  Raznovrsni dizajnerski radijatori VOGEL&NOOT s mogućnošću individualnog oblikovanja te sa svojim jedinstvenim konceptom površina predstavljaju točku na „i“ u suvremenim stambenim prostorima.

  VOGEL&NOOT kao kompletni ponuditelj ne jamči samo za vrhunski asortiman proizvoda koji omogućavaju optimalna rješenja u predaji topline, već i za vrhunsku stručnost u pružanju savjetodavnih i servisnih usluga.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  Radijator 11K 600x1000 (1194W) - VOGEL&NOOT

  136100

  Pločasti kompaktni radijator

  Radijator koji impresionira klasičnim šarmantnim dizajnom i pouzdanom funkcionalnošću. Ukrasni pokrov se lako uklanja pa time omogućuje jednostavnije i brže čišćenje. Također, nudi različite strukture boja i površina za svačji ukus.
  €111,00 €77,70