Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Wilo

  WILO Hrvatska d.o.o. je kćerka firma društva WILO SE i jedina je ovlaštena da na teritoriju Republike Hrvatske uvozi pumpe, pumpne sisteme, rezervne dijelove i ostale proizvode kompanije WILO SE.

  Osnovana je 2005.godine, i u okviru WILO Hrvatska d.o.o. pored centrale u Samoboru – Nikole Šubića Zrinskog 18, posluje i ured u Splitu - Vukovarska. Kompanija zapošljava 10 zaposlenih, od toga 7 inženjera su zaduženi za prodaju, pružanje tehničkih i servisnih usluga.

  Zaposleni posjeduju veliko domaće i internacionalno iskustvo u nabavci i isporukama pumpi, servisiranju, kao i pružanju tehničkih usluga pri selekciji, ugradnji i eksploataciji naših proizvoda. Kvalitetna struktura, iskustvo, ali i obrazovanje zaposlenog kadra garancija je pružanja vrhunskih usluga u market segmentima Building Services, Water Management, i Industry.

  Za krajnje kupce je svakako značajna činjenica da je osiguran centralni WILO servis i mreža partnerskih servisa na teritoriju Republike Hrvatske, čije kontakte možete naći na našoj internet stranici, pod nazivom Partnerski servisi. U skladu sa poslovnim standardima i etikom definiranom WILO SE, od svih zaposlenih WILO Hrvatska d.o.o. može se očekivati apsolutna stručna i tehnička podrška pri izboru pumpi i prateće opreme, kao i razne vrste treninga i obuka vezanih za WILO proizvode i pumpnu tehniku općenito. Takođe, na raspolaganju je veliki izbor kataloškog materijala u štampanoj i elektronskoj formi, kao i softver za izbor pumpi namjenjen kao tehnička podrška od projektiranja do ugradnje i eksploatacije WILO opreme.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  PUMPA WILO STAR-Z 15 NOVA A 1/2" ZA VODU

  052510
  WIlo Star-Z 15 Nova A 1/2" cirkulacijska pumpa prikladna je samo za pitku vodu. Dolazi u kompletu s kuglastim ventilom i nepovratnim ventilom s G1 navojem.

  Potrošnja struje od 3 - 5 W

  Cijena na upit

  PUMPA WILO STAR-Z NOVA T

  250945

  -Pumpa Wilo Star-Z Nova T cirkulacijska pumpa prikladna je samo za pitku vodu.

  -Dolazi u kompletu s kuglastim zapornim ventilom i G1 navojem za sprječavanje povratnog toka, s integriranim mjeračem vremena, kontrolom temperature i rutinom za prepoznavanje i podršku aktiviranja toplinske dezinfekcije na strani kotla.

  -Potrošnja struje 6 W.

  Cijena na upit