Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  WURTH

  Wurth-Hrvatska je ugledan proizvođač i distributer koji pruža vrhunske proizvode, usluge i rješenja za industriju, obrtnike i profesionalce diljem Hrvatske. S korijenima u međunarodnoj Würth Group koja ima više od 75 godina iskustva, Wurth-Hrvatska se ističe kao pouzdan partner za nabavu raznih proizvoda i potrepština.

  Sa sjedištem u Zagrebu, Wurth-Hrvatska ima dobro razvijenu mrežu poslovnica i distribucijskih centara širom zemlje, što omogućuje brzu i efikasnu dostavu proizvoda njihovim klijentima. Bez obzira radi li se o građevinskim materijalima, alatima, spojnim elementima, zaštitnoj opremi ili drugim potrepštinama, Wurth-Hrvatska nudi širok asortiman proizvoda visoke kvalitete.

  Osim iznimnih proizvoda, Wurth-Hrvatska se ponosi i svojim stručnim timom koji pruža savjetovanje, tehničku podršku te rješenja prilagođena potrebama svakog klijenta. Njihova posvećenost kvaliteti i inovacijama osigurava da se klijenti uvijek mogu osloniti na njih za nabavu najboljih proizvoda i usluga na tržištu.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  SOLARNI TUŠ 18L

  557291
  Solarni tuš je moderno dizajniran proizvod izrađen od crnog PVC materijala, s kapacitetom spremnika od 18 litara za optimalno uživanje u toplim tuševima na otvorenom. S ovim ekološkim rješenjem koje koristi sunčevu energiju, možete jednostavno postaviti tuš u svoj vrt, dvorište ili pored bazena, bez potrebe za dodatnim napajanjem.
  €237,70 €178,28

  SOLARNI TUŠ 35L

  557292
  Solarni tuš je moderno dizajniran proizvod izrađen od crnog PVC materijala, s kapacitetom spremnika od 35 litara za optimalno uživanje u toplim tuševima na otvorenom. S ovim ekološkim rješenjem koje koristi sunčevu energiju, možete jednostavno postaviti tuš u svoj vrt, dvorište ili pored bazena, bez potrebe za dodatnim napajanjem.
  €270,14 €202,60

  SOLARNI TUŠ 35L OSMEROKUTNI

  557293
  Solarni tuš sa zapreminom od 35 litara u osmerokutnom obliku predstavlja elegantno i funkcionalno rješenje za uživanje u toplim tuševima na otvorenom.
  €295,44 €221,58

  SOLARNI TUŠ 40L

  557294
  Solarni tuš s impresivnom zapreminom od 40 litara i modernim dizajnom visine 216 cm donosi vam vrhunski doživljaj toplih tuševa na otvorenom.
  €295,44 €221,58

  TUŠ SET PIA 5F S DRŽAČEM I CRIJEVOM

  556705
  Tuš set PIA 5F s držačem i crijevom nudi izvanredno iskustvo tuširanja s 5 različitih funkcija mlaza. Ovaj kompletni set uključuje ergonomski oblikovan držač za tuš koji omogućuje jednostavno rukovanje i stabilno pozicioniranje tuša tijekom korištenja.
  €18,25 €14,60