Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Grundfos

  Grundfos je svjetski priznati proizvođač pumpi i vodeća tvrtka u industriji vodnih rješenja. Osnovan je prije više od 75 godina i od tada je neprekidno izgradio reputaciju visokokvalitetnih proizvoda i inovativnih rješenja. Sa svojom strašću za izvrsnošću i težnjom ka održivosti, Grundfos je postao pouzdani partner za različite industrije i sektore diljem svijeta.

  Dugogodišnja suradnja između Agria d.o.o. i Grundfosa je snažan pokazatelj kvalitete Grundfos proizvoda. Agria d.o.o. je pouzdan partner i distributer Grundfos proizvoda, dijeleći istu strast prema inovacijama i izvrsnosti. Kroz ovu dugotrajnu suradnju, Agria d.o.o. je prepoznala Grundfos kao lidera u industriji, nudeći vrhunske pumpe koje zadovoljavaju potrebe njihovih klijenata. Ova partnerstvo temelji se na međusobnom povjerenju, visokoj kvaliteti proizvoda i zajedničkom cilju pružanja najboljih rješenja za vodoopskrbu i sustave grijanja.

  Kvaliteta je jedna od glavnih vrijednosti na kojima Grundfos temelji svoju reputaciju. Svaka pumpa koja napušta tvornicu prolazi kroz stroge testove kako bi se osiguralo da ispunjava najviše standarde kvalitete i pouzdanosti. Grundfos je certificiran prema međunarodnim standardima i pridržava se strogih industrijskih propisa kako bi osigurao izvrsnost u svakom pogledu poslovanja. 

   

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  PUMPA GRUNDFOS ALPHA1 L 25-40/180

  250834
  Pumpa Grundfos ALPHA1 L je visoko učinkovita cirkulacijska pumpa posebno dizajnirana za sustave grijanja. Može se koristiti samostalno ili integrirana u postojeće sustave kao zamjena ili u novim sustavima grijanja.
  Cijena na upit

  PUMPA GRUNDFOS ALPHA1 L 25-60/180

  250833
  Pumpa Grundfos ALPHA1 L 25-60/180 je visoko učinkovita cirkulacijska pumpa posebno dizajnirana za sustave grijanja. Može se koristiti samostalno ili integrirana u postojeće sustave kao zamjena ili u novim sustavima grijanja.
  Cijena na upit

  PUMPA GRUNDFOS ALPHA1 L 32-40/180

  250832
  Pumpa Grundfos ALPHA1 L 32-40/180 je visoko učinkovita cirkulacijska pumpa posebno dizajnirana za sustave grijanja. Može se koristiti samostalno ili integrirana u postojeće sustave kao zamjena ili u novim sustavima grijanja.
  Cijena na upit

  PUMPA GRUNDFOS ALPHA1 L 32-60 /180

  250831
  Pumpa Grundfos ALPHA1 L 32-60 /180 je visoko učinkovita cirkulacijska pumpa posebno dizajnirana za sustave grijanja. Može se koristiti samostalno ili integrirana u postojeće sustave kao zamjena ili u novim sustavima grijanja.
  Cijena na upit

  PUMPA GRUNDFOS COMFORT 15-14 B PM

  250409
  Pumpa Grundfos Comfort Basic je energetski učinkovita recirkulacijska pumpa za toplu vodu s kućištem od mjedi. Dizajnirana je za kuće za jednu i dvije obitelji te osigurava toplu vodu odmah na svim slavinama.
  Cijena na upit

  PUMPA GRUNDFOS COMFORT 15-14 BA PM

  250568
  Pumpa Grundfos Comfort Basic je energetski učinkovita recirkulacijska pumpa za toplu vodu s kućištem od mjedi. Dizajnirana je za kuće za jednu i dvije obitelji te osigurava toplu vodu odmah na svim slavinama.
  Cijena na upit