Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Sredstva za čišćenje kupaonice

  Sredstva za čišćenje kupaonice su važan dio održavanja higijene i čistoće kupaonice. Odabirom pravih sredstava možete olakšati čišćenje površina poput kade, tuš kabine i umivaonika. Inovativna rješenja kao što su proizvodi poput Aquaestil seta za kamenac i Aquaclean Quando Acryl + stakla pružaju temeljito čišćenje i održavaju kupaonicu blistavom.

  Poredaj
  Prikaz po stranici

  PREMAZ ZAŠTITNI NANO ZA STAKLO I KERAMIKU-SET

  570552
  Set zaštitnog premaza Aquaestil Nano pruža izvrsnu zaštitu za staklo i keramiku. Premaz je dizajniran da stvara glatke hidrofobne površine koje imaju manji kontakt s česticama prljavštine te time omogućava da se kamenac i prljavštine lako uklone bez primjene abrazivnih sredstava ("easy-clean efekt").
  €65,31 €52,25

  SREDSTVO AQUACLEAN QUANDO ZA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ

  553840
  Aquaclean Quando Aquaestil je idealno sredstvo za održavanje kupaonskog namještaja. Pruža temeljito čišćenje, uklanja nečistoće i ostavlja površine čistim, sjajnim i zaštićenim.
  €13,91 €11,13

  SREDSTVO AQUACLEAN QUANDO ACRYL + STAKLO

  553839
  AQUACLEAN Quando Acryl + staklo namijenjen je čišćenju i održavanju akrilnih kupaonskih kada, tuš kada, masažnih i parnih tuš kabina, staklenih paravana i druge akrilne i staklene opreme koje krase Vašu kupaonicu.
  €7,66 €6,13

  SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU HIDROMASAŽNIH KADA 1L

  551652
  Aquaestil sredstvo za dezinfekciju hidromasažnih kada pruža cjelovitu njegu. Uklanja naslage, održava čistoću i produžuje trajnost, čineći vašu hidromasažnu kadu svježom i blistavom.
  €16,14 €12,91

  MARAMICA ANTIFOG - ZAŠTITA OD ZAMAGLJIVANJA

  553008
  Maramica Anti Fog Aqua-Testudo sprječava magljenje staklenih površina u kupaonici. S lakoćom uklanja kondenzaciju i osigurava jasan pogled, čineći vašu kupaonicu svježom i prozirnom.
  €9,41 €7,53

  MARAMICA NANO ZAŠTITA ZA STAKLA

  552926
  Maramica Nano zaštita pruža impregnaciju stakla i keramike, odbijajući prljavštinu i olakšavajući čišćenje. Čisti i štiti površine, ostavljajući ih blistavim i sjajnim.
  €9,41 €7,53