Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Dostava

  Za narudžbe putem e-pošte moguća je isporuka:

  1. Besplatna dostava našim vozilom na Vašu adresu (Besplatna ukoliko je područje Osijeka, Zagreba, Splita ili Belog Manastira)
  2. Preuzimanje naručene robe u jednoj od naših poslovnica (PC OsijekPC Zagreb, PC Beli Manastir, PC SplitIzložbeno-prodajni salon sanitarija Osijek)

  Dostavu obavljamo sa našim vozilom ako je moguće ili koristimo usluge različitih prijevozničkih poduzeća (Intereuropa, Lagermax, GLS, Overseas express…)

  Cijena dostave uslugom prijevozničkih poduzeća ovisi o vrsti robe koja se šalje.  Dostava za otoke obavezno se naplaćuje.

  Dostavu obavljamo samo do ulaza u Vaš objekt (kuću ili stambeni objekt), ali ne i u sam objekt. Ako je riječ o stambenoj zgradi ili objektu sa više stanova roba se dostavlja samo do ulaza u zgradu. Molimo da uvijek obratite pažnju kod narudžbe na gabarite robe i ako je potrebno osigurajte nekoga za pomoć kod preuzimanja proizvoda. Uvijet je da vozilo i dostavljač imaju nesmetan i siguran prilaz te ispravnu adresu isporuke. Dostavljač će prići do najbliže točke do koje je moguće prići vozilom, a da pri tome ne ugrožava promet, sigurnost, vozilo ili imovinu. Narudžbe se dostavljaju radnim danima (Ponedjeljak-Petak).

  Rok za isporuku narudžbe je do 10 radnih dana (praznici, blagdani i vikendi nisu uključeni u rok za isporuku) ako nije drukčije naznačeno u potvrdi narudžbe ili u poslanoj obavijesti Kupcu. Rok isporuke započinje od trenutka primitka uplate na žiroračun podzeća Agria d.o.o.

  Kod isporuke kupac je dužan pregledati proizvod i obratiti pažnju na sljedeće:

  • da li je ambalaža oštećena,
  • da li je isporučen naručen proizvod,
  • da li su isporučene naručene količine.

  Kupac potpisom na dokument dostavljača potvrđuje da je primio naručen proizvod bez nedostataka. U suprotnom nećemo moći prihvatiti reklamaciju te je bitno da se vidljiva oštećenja na ambalaži i proizvodu odmah prijave dostavljaču. Ukoliko se utvrde nedostatci, Kupac ima pravo vratiti proizvode i odustati od kupovine.

  Prodavatelj (Agria d.o.o.) nije odgovaran za štetu koja može nastati prilikom dostave robe na imovini kupca ili trećih strana uzrokovane vozilom ili proizvodom (oštećenje kolnog ulaza/prilaza zbog težine vozila, oštećenja na ogradama, kućama, stepeništu, vratima i drugoj imovini uzrokovana vozilom ili sa manipulacijom proizvoda, itd). Ponavljamo, osiguranje odgovarajućeg pristupa vozila objektu je na kupcu.