Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Hansgrohe

  Hansgrohe je renomirani proizvođač sanitarnih sustava,a poznat je po visokokvalitetnim proizvodima za kupaonice i kuhinje.

  Osnovan je 1901. godine u Schiltachu, Njemačka. Također, Hansgrohe ima dugogodišnju tradiciju inovacija i dizajna u vodoinstalaterskoj industriji.

  Hansgrohe je lider u proizvodnji miješalica za umivaonike, tuš kade, kade i kuhinje. Njihovi proizvodi su poznati po izvrsnoj kvaliteti, funkcionalnosti i estetici. Njihova strast prema vodi i tehnologiji inspirirala je stvaranje brojnih patentiranih rješenja koja unapređuju korisničko iskustvo i štede resurse.

  Održivost je također važan dio poslovne filozofije Hansgrohea. Njihovi proizvodi su dizajnirani s ciljem smanjenja potrošnje vode i energije, doprinoseći očuvanju okoliša i odgovornom korištenju resursa.

  Sortirajte kao
  Prikaz po stranici

  CRIJEVO ZA TUŠ HANSGROHE ISIFLEX 1, CRNO MAT

  556964
  Visokokvalitetno Hansgrohe tuš crijevo dužine 1,60 i crne boje.

  CRIJEVO ZA TUŠ HANSGROHE ISIFLEX 1,60 m

  552367
  Crijevo za tuš Hansgrohe Isiflex je vrlo kvalitetno i izdržljivo crijevo koje osigurava jednostavnu i ugodnu upotrebu tijekom tuširanja. Dužina od 1,60 m omogućuje slobodno kretanje tijekom tuširanja, dok visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i trajnost crijeva. Ovo crijevo se lako montira i rukuje, a njegova fleksibilnost pruža mogućnost okretanja i savijanja u bilo kojem smjeru. Cijena ovog crijeva je vrlo pristupačna, što ga čini izvrsnim izborom za sve koji traže kvalitetu po povoljnoj cijeni.

  IBOX HANSGROHE UNIVERZALNI PODŽBUKNI DIO

  550541
  Prikladno za sve završne setove za tuševe, kade i podžbukne termostate sa niskom razinom buke.

  MIJEŠALICA ZA KADU PODŽBUKNA HANSGROHE FOCUS

  552533
  Podžbukna miješalica Hansgrohe Focus je jednoručna miješalica elegantnog dizajna. Zahtjeva drugi proizvod, IBOX Hansgrohe.

  MIJEŠALICA ZA KADU PODŽBUKNA HANSGROHE LOGIS

  553400
  Hansgrohe Logis je podžbukna miješalica elegantnog dizajna.

  MIJEŠALICA ZA SUDOPER FOCUS M41 160

  552054
  Miješalica za sudoper Hansgrohe Focus je jednoručna visoka miješalica koja obećava dugotrajnost i samu kvalitetu, a pritom je elegantna i moderna za svaki kuhinjski prostor.