Pretraga
Asortiman
  Menu Close

  Izjava o ograničenju odgovornosti

  Agria d.o.o. želi naglasiti da su sve informacije na ovoj web stranici pružene isključivo u informativne svrhe. Iako se Agria trudi osigurati da su sve informacije točne i ažurirane, ne možemo garantirati potpunu točnost ili cjelovitost sadržaja.

  Sadržaj na ovoj web stranici se redovno ažurira, ali Agria ne daje nikakvu izjavu ili jamstvo o točnosti, pouzdanosti ili dostupnosti informacija. Uzimajući u obzir prirodu interneta i tehnološke promjene, postoji mogućnost da informacije postanu zastarjele ili netačne.

  Agria zadržava pravo izmjene ili uklanjanja sadržaja na ovoj web stranici bez prethodne najave. Ne preuzimamo obvezu ažuriranja informacija na način koji bi korisnicima bio vidljiv.

  Molimo korisnike da se upoznaju s našim Uvjetima korištenja i Politikom privatnosti kako bi bili svjesni svojih prava i obveza prilikom korištenja ove web stranice.

  Za dodatne informacije ili pitanja o izjavi o ograničenju odgovornosti, molimo kontaktirajte Agria d.o.o. putem naših službenih kontaktnih podataka.

  Hvala Vam na razumijevanju.

  Agria d.o.o.